FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

1092, Budapest, Ferenc krt. 8-10
+36 70 779-6524

Skip to Content

Rólunk

Magyarországon az utazási szakmában az Amazon Travelt tartják az egzotikus utak specialistájának, valamint a külföldi álomesküvők szervezésében is az élen állunk, amire nagyon büszkék vagyunk! 2017-től már a Seychelle-szigeteken is élvezhetik utasaink a teljes magyar nyelvű asszisztenciát legyen szó álomesküvőről vagy kirándulásokról.

Személyes tapasztalat

Nemcsak a saját (Ivók Roland, Ivók-Csuhai Evelin) külföldi álomesküvőnket szerveztük meg Bora Borán, hanem több külföldi álomesküvőn is személyesen részt vettünk, így ez által maximálisan személyes tapasztalatainkat adjuk át a leendő esküvős pároknak! Ahogy a képeink tanúsítják a Seychelle-szigeteken is személyesen választottuk ki a legmegfelelőbb helyszíneket és hoteleket kedves utasaink számára.

Minden kívánságot teljesítünk!

A vendégeket magyar nyelven fogadjuk igény szerint a reptéren. A hotelbe kimegyünk és magyar nyelven ellátjuk őket hasznos információkkal az ő érdeklődési körüknek megfelelő helyi szolgáltatókat ajánlunk. Személyre szabott kéréseket lehetőség szerint megvalósítunk.

VIP vendégvárás, külön kérésre. (aki a párját szeretné meglepni, élőzenével virággal, pezsgővel díszített transzferrel várják a reptéren.

Programok- Széles skálán helyi megbízható, igényes szolgáltatókkal dolgozunk, és a vendégek igényeinek megfelelően a legjobbat javasoljuk nekik. Nem sztendert kirándulásokat, hanem személyre szabott kívánságokat valósítunk meg.

Fantasztikus helyi esküvőszervező kollegákkal, magyar nyelven tartunk esküvőket. Minden pár egyéni vágyaihoz alakítjuk a szertartást.

Tiszteljen meg minket bizalmával

A külföldi álomesküvőn való részvételeken kívül számos más desztinációt is személyesen ismerünk, így nemcsak Európában, de a világ legszebb egzotikus országaiban is „Otthon vagyunk”

Tiszteljen meg bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő Utazásához.

A döntés az Ön kezében van, bízza ránk magát, és mi megszervezzük Álmai Esküvőjét és nászútját már a Seychelle-szigeteken is teljes magyar nyelvű asszisztenciával!

Akik minket választottak

Köszönjük, hogy részesei lehettünk életük "Nagy Napjának"

Esküvőszervezőnk

Életük legszebb pillanatai nálunk jó kezekben vannak...
Ivók-Csuhai Evelin

Ivók-Csuhai Evelin

Irodavezető - esküvői és utazási tanácsadó

+36 70 779-6524 evelin@amazontravel.hu

Ivók-Csuhai Evelin

Munkám és magánéletem során több egzotikus országban is jártam, így rengeteg személyes tapasztalattal, kapcsolattal rendelkezem.
Életem egyik legnagyobb élménye volt, a saját magamnak megszervezett külföldi álomesküvőm, Francia Polinézia legszebb szigetén Bora Borán, amely egy Örökre szóló Élmény maradt és csak ajánlani tudom minden Kedves Utasnak!
Ezen kívül több külföldi Álomesküvőm vettem részt többek között a Seychelle szigeteken is, ahol az esküvőkön kívül sikerült bejárnom Mahé, Praslin és La Digue szigetét is!

A legjobb tudásom és tapasztalataim alapján mindenkinek egyénre szabottan készítem el az Álomesküvőt és Nászutat, hogy Életre szóló és felejthetetlen élményben legyen része minden Kedves Párnak! Mondjon Ön is Örök hűséget egy gyönyörű egzotikus környezetben és Legyen Élete legszebb napja olyan, amilyennek megálmodta!

Partnereink

partner_logo5
partner_logo6
partner_logo1
partner_logo2
partner_logo3
partner_logo4